Thursday, January 6, 2011

Ingat kan best tapi rupa nya ????

salam sume readers :)
korg tahu kan apa hot2 gila skang pasal fatin liana tuh kesian dia kan..i ingt la kan jadi blogger famous nie bes jaaa cz duit nuffnang beribu riban visitor berlambak-lambak dan kebanyakan nye org suka ye la dah kata famous mmg la org suka kan.. ada tuh dapat rezeki kan mmg syok la jadi blogger yg terkenal dan kalo nur visit blog blogger yang terkenal mesti kata eh untung nya ko muka lawa/hensem visitor banyak duit nuffnang cash out smpi beribu-riban kan bertuah la badan eh..tapi lepas kes Fatin Liana nie huish berubah persepsi i yela kalo korg jadi terkenal tak semesti nya sume org suka kan dan bila kena tahan bila kena hentam or kutuk kan mental kena sedia untuk hentam balik eh eh eh tak sedia untuk handle btol tak..mcm mana nk handle komen dari anon nie la kena byk sabar sbb kdg2 anon nie bg komen yg boleh bg sakit hati jiwa dan raga tahu tapi i tak der la pernah kena kan cme baca dari pengalaman org lain tak syok kan kalo mcm nie..bila nk wat pape pn kena fikir dulu kalo ye la nnt kang anon dtg menganas plak..cz mcm i skang apa yang terlintas di fikiran i tulih jer janji i tak kaco blogger lain kan..walaupun blog i nie tak glamer ker apa la kan yg penting i bebas nk letak nk tulih i bebas nak mencapap gambar i yg bam bam nie kat blog kan dan i suka kalo kawan2 blogger i singgah bg komen yg positif bila berblog tuh senang jer hati kan ^___^ so jadi fames nie bukan benda yg seronok sgt kan yg mcm i fikir kan dulu byk benda yang kena tempuh dan bukan sume nya manis untuk di telan..so kepada kawan2 blogger cik nur selamat berblogging yoo..

6 comments:

nina syakina said...

hihi... nina tak mo jadi famous... takottt....

cik nur said...

nina syakina:eh jgn la mcm tuh ada jgak baik nya..duit nuff beriban-riban tau masyuk hehehe

Amirrah Zawani said...

tu lah..
kena kuat mentak n fizikal lah..
setakat ni tak penah lagi lah org kutuk2 i.. alhamdulillah :)

cik nur said...

mirra : btol knela kuat semangat dan jgn mudah melatah kan
hurm tuh la nur pn tak pernah lagi kena kutuk2 :)

Peri PiA said...

tak seindah yg kita lihat dgn mata kasar

Nasuha Salleh said...

takut kn.. =(
moge2 keadaan kembli pulih amannnnn...