Wednesday, January 26, 2011

Melukis bukan type aku lah hehehe

salam sume readers
korg tahu tak i dapat berita gembira so rasa mcm asyik berangan jer hurm tapi nnt pape i update dekat sni la eh heheheh
dari zaman i tadika lagi i suka bdak lelaki yang pandai lukis serius bila tgk dia kusyuk melukis mesti wahhh encem nyer hahaha(budak2 lagi dah gatal kan) pastuh i akan ngedeng2 dekat dia suruh dia lukis bnda yang sme sbb i mmg tak pandai and tak suka lukis act dari kecil smpi besar pn tak pandai nk lukis merwarna pn mcm kurang jer tuh yang tak suka subjek seni tuh..bila lepas PMR i lega cz masuk form 4 i dapat kelas akaun so tak der lagi kelas seni tapi bila dapat tawaran skola teknik i dapat subjek seni menci jer tau tapi tak per i redah jer la benci2 lukis pn i mintak jgak sape2 tlong ajar or bg idea ckit2..
benci2 pn projek seni untuk SPM pn i siap kan jgak walaupun tak lawa mcm org lain punya tapi i simpan dan hargai sbb hasil titik peluh sediri kot dan itu la hasil yang terbaik dari i la kan thanks la sir meor yang byk mengajar dan sabar heheehe..subjek seni nk kata i dapat A tuh mmg mimpi la der tapi i dapat B pn rasa nk melompat-lompat dah tau hehehehe..sejak habis skola i dah tak terlibat secara lansung dgn seni2 nie cuma seni suara tuh ada la dekat karoke2 jamban yang terlibat hahahaha tapi skang bila berblogging kan i suka plak tgk blog yang melukis pkai pain berseni oke korg nk tgk tgn i yang tak berseni nie wat pain tapi jgn ar gelak kalo gelak siap ar korg ..

macho tak lukisan tgn i hahaha tapi dieorg tak der tgn kenapa sbb nyer la kan i tak pandai lukis la tapi bila tgk balik eh mcm comel la plak kan hahahaha(matila puji diri sendiri jaa)
ntah ler kagum btol i bila tgk blog yang lukis kartun pkai pain jer plak tuh dah ler comel klakar blog mcm nie senang jer nk tarik readers sbb nyer lain dari yang lain..skang nie kan i ingt kan nk letak kartun2 pain biar buruk tapi kalo usaha mana tahu jadi cantik(oke fine berangan ler)
pape pn oke la smpi sni jer i nk pot pet
babai
take care tau

2 comments:

Lizzie Yasmin said...

kalau pakai paint aku tak hancur jugak.. hehehe.. tp main taram jer.. coz boleh gelak sendiri..

cik nur said...

lizzie :tahu tak per rasa nk tergelak bila tgk lukisan sendri hahahaha