Friday, January 28, 2011

Seronok jer bershoping semalam

Salam sume readers
smlm khamis malam jumaat kan
hari yang sesuai sgt untuk i shopping lerr oleh kerana encik abon cti dari berniaga
so dia kena teman i pergi nampak sgt paksa kan hehehe
tiap bulan mmg bile dapat gaji jer beli barang untuk umah mcm shampoo, body wash,hand wash,sabun basuh kain softlan ,ubat gigi dan barang2 keperluan diri sendiri la kan korg tgk jer mcm dalam senarai tuh ckt tapi beratus la jgak kan T___T... smlm i smpi dlu amik2 barang sambil duk tggu encik abon..bila encik abon smpi per lagi i amik barang berat pastuh awak tlong angkat kan bole *sambil kelip2 mata*
yela dia slaloo ckp kat i eh sye nie strong tau angkat awak pn bleh
i trus pandang atas bawah sambil wat muka keji dan ckp dalam mimpi la awak hahahaha

since encik abon pn beli barang2 dia semalam yang paling best i asyik gelak dia sweet memory oke ye la kteorg jumpa dah ler jarang dating so bila mcm nie i hargai sgt2 kalo dia spen time dgn i tau..ye la balik dari kerja trus jumpa i hehehehe..dlu tiap2 bulan mmg i pergi dgn dia jer since dia pn dah berniaga and busy kan so kdg2 pergi la dgn adik ana balik trus jer naik bas dari maidin cz kalo pergi sorg tak larat wei nk angkat barang yer la sabun basuh kain pn dah 3 kg (-__-") mcm mana kan??

encik abon nie kan dia mmg tinggi la dari smpi si bul cakap ckp dia manusia terlebih kalsium keji btol ckp bf i mcm tuh sbb dia tinggi la dia suka tonyoh2 pale smpi habis tudung i bengong btol..itu bila dia wat keji dekat i la kan tapi bila i plak wat keji dgn dia kan mcm nie plak
Cik Nur :salam awak tadi kan ada org dtg meminang saya..saya tgk abah mcm suka jer dekat budak tuh..budak tuh ustaz la awak..
Encik abon :eleh jgn tipu la ye ker awak nie
Cik Nur :dah la wak ingt bnda2 mcm nie saya nk tipu ker kalo awak dah melepas sye tak boleh nak kata kalo abah dah setuju saya tak der pilihan awak tahu kan abh tuh mcm mana(suara serius jaa)
Encik abon :habis tuh mcm mana awak??sye dah ajak kawin awak tak nak habis tuh bila dah jadi mcm nie??awak tolak jer la awak(suara mmg dah gelabah habis )
Cik Nur: hahahahahaha per lagi gelak besar la smpi nk menagis tahu
tapi dia diam jer mula2 pastuh bari dia bebel ckp awak ne jgn buat lagi la bla bla bla bla
kdg2 dia nie jenis blur tau bila dia wat blurr2 tuh mesti jaa i gelak2
waktu balik dari kela gitar dia kata nk isi minyak so i pn oke la
dah smpi slaloo dia bg i duit dan pergi depan bayar ckp pam brape
tapi dia tak bg i duit so i pn tggu la sambil duk borak2 dgn dia skali ttba dia tarik pam tuh pastuh trus isi dekat tmpt minyak tuh i pn tanya la dia awak minyak apa yang keluar tuh skali dia wat muka tgk eh awak nie time per lagi gelak gila2 la smpi akak dekat stesen minyak tuh gelak sekali..haish encik abon encik abon...

nie la barang2 yg i shopping smlm ada lagi sbrnayer yang dah bayar tapi nie campuran barang kteorg tapi skang kan duit mengalir mcm air jer kan beli brape barang jer dah nk beratus T___T barang byk harga naik kan..oke la pape take care eh sume.. babai

8 comments:

~cik tiram~ said...

haha cian encik abon kene bayo brg cik nur...haha...len kali beli byk2 sikit....:D

Heidi Shafiq said...

tu la.. aku dh frust nak beli brg.. pasni aku nk hdp dlm hutan je..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ewaaaaaaaaaah, shopping bersama2 sile kawen cepat! kekeke

cik nur said...

cik tiram : eh tak la bayar sendri2 jer tau hehehe tapi dia tolong angkat yang berat2 hehehe

cik nur said...

HS : duk dalam hutan jadi tarzan ker hahahaha
sesuai kot hahaha
jgn marah ar nnt kne jual

cik nur said...

miss lolly : kawin nya mahu jerr tapi bukan sekarang tak sedia lagi ^___^

Cik Minie said...

so sweet.. !
nk gak g shopping ngn my b00 ! =)

cik nur said...

cik minie : ^____^