Friday, January 14, 2011

Perkembangan yg mmg sedia kembang nie hehehe

salam sume readers
skang nie kan i ada amik 2 kelas so mcm busy ckit la first sekali drving kelas yg nie i harap sgt2 cepat la settle korg jgn la gelak ye i tahu skang baru la terhegeh-hegeh nk amik lesen kan tak per la yang penting i rasa bila i dah ready br la nk amik so skang nie i rasa i perlukan lesen that why la i amik dan harap boleh la settle kan cpat2..
life skang oke jaa i hepi cz skang i join kelas music main gitar beb so harap2 dapat la settle kan azam tahun baru kan..part main gitar nie best cz jumpa dgn org2 baru berlajar benda baru jumpa bf baru opsss hahahaha tak der la bf baru kalo encik abon tahu matik la hehehe

tapi biasa la life manusia kan tak sumenyer best jer lately nie i mmg banyak menagis ada beberapa personal problem nasib baik ada encik abon slaloo jer dgr problem2 slalo jer cri jalan nk solve problem i tahu jer nk wat i berhenti menagis tahu jer nk wt i ceria dan ketawa so tak der la i rasa lonely sgt menanggung beban yang dah tak tertanggung nie nasib baik ada kawan2 mcm nida dgn kak huda jadi pendengar setia i agak nyer telinga dieorg pn dah naik muak nk dgr hehehehe..sekarang nie i just nk tenangkan diri maybe kdg2 i menagis jgak tapi i nk kurang2 kan la skang byk nk hepi2 kan diri tenangkan fikiran ini lebih baik kan..so nnt update pasal kelas gitar i eh :)
tatatititutu
take care tau sume


7 comments:

Lizzie Yasmin said...

wah best nya blaja main gitar.. tue antara impian yang tak dak masa nak buat.. eheheh

Amy Syaquena said...

Salam kenal..

amy singgah sini dan follow , jemput la ke sinar raudah ye!

~cik tiram~ said...

alaa tiram nak maen gitar jugakkk!! huuu..

cik nur said...

lizzie :hehe sme la dgn nur skang br ada peluang ^___^

cik nur said...

amy : hai salam kenal insyallah nnt nur smpi yer ka raudah

cik nur said...

cik tiram :nk join meh la :D

YOUsoF said...

Cepat² dapat lesen ye Cik Nur.. ;)

Bila dah makin teror petik gitar pasni leh la try buat lagu pulak tuk En. Abon.. ;D