Tuesday, January 25, 2011

Boleh rasa lega sekarang

salam :)
first love or cinta pertama serius kenangan yang terindah yg mmg kite tak kan lpe kan..
yup mmg ssh i nk move on dgn first love walaupun i dah ada bf yg ke 2 dan 3 i still anggap dia la yang the best and still love him teruk kan i heheheh..mmg ssh i nk move on i pn tak tahu kenapa dalam 2 or 3 tahun i still lagi mengharap dekat dia setahun kteorg putus i still lagi menangis sedih sgt bila masuk tahun yang ke 2 i pn dah smbg blaja and mmg byk tak ingt dia tapi bila i duduk sorg2 kat bilik i akan menagis yup mksd nyer i rindukan dia :'( yup setahun kteorg clash i still lagi letak gambar kteorg kat wallpaper hp bila i smbg blaja plak i tampal gambar dia dekat loker see ingatan i tak pernah lupakan dia..walaupun ada lelaki yang cbe nk dekat dgn i tapi hati i tutup rapat2..bila kteorg lepak dia bawak gf baru dia i sedih tapi i tak pernah tunjuk pura2 gembira tuh sbrnanyer perit jer rasa ..masa pn berlalu i buka hati untuk lelaki tapi i tipu diri sendiri jer sbb i pn tak syg kan bf i time tuh..time nie i dah move on start buang gambar dia and dah buang sume gambar dia dekat hp dah tapi bila i dgr kawan i sume kata gf baru F(oke i namakan F oke ) tuh teruk cian dekat F la itu la dan i start berharap balik tapi sia-sia jer sume bila F dah putus dgn gf dia time nie serius i berharap sgt tapi dia couple dgn org lain cz time nie i pn ngah single break dgn ex bf yg ke 3 dan satu soalan yang terakhir i pernah tanya dia ialah do u still love me and jawapan dua i love u but only as a friends yup bila dgr jawapan nie hati i hancur ntah kali ke berapa mengharap smpi bertahun-tahun tapi bila dia tgk i dgn bf i boleh nampak dari mata dia yang dia tak suka i dgn lelaki lain sbb jelas boleh nampak dari mata..
mata tak boleh menipu kan..sejak dari tuh i tak lagi mengharap tapi rasa sayang tuh masih lagi berbaki walaupun sudah bertahun-tahun pelik kan padahal bercinta tak smpi setahun pun kan hehehehe bila couple dgn encik abon mula saki baki sayang dekat F still ada lagi dan pernah jgak kantoi dgn encik abon dan dia mmg marah tapi dia cakap sye akan jadi lelaki yang terbaik dalam hidup awak akan wat lagi terbaik dari dia..yup dan dia dah jadi terbaik pn dalam hidup i ^__^
kteorg berkongsi time ssh senang dan segala saki baki pn dah hilang..skang i rasa free sgt sbb i dah boleh anggap dia btol2 mcm kawan dah tak der lagi perasaan walaupun saki baki..bila tgk dia dgn gf dia pn i dah tak rasa sedih i siap senyum dan harap dia bahagia dlu i ingt i tak kuat bila nk tgk dia dgn gf dia tanpa encik abon dekat sisi tapi tak la hati i tak terusik pn..sabtuh lepas i jumpa F dan kteorg borak dan dia duduk dekat jgak la dgn dia kalo sblum nie duduk sebelah pn mcm jauh2 pastuh dua2 mcm kaku jer nk borak2 tapi skang dah tak siap gelak2 pastuh bertepuk tampar pastuh dia slaloo usik i la menyakat i plak skang nie i happy tau cz dah tak der rasa kekok atau berdebar-debar or sayang eh tak la rasa sayang tuh ada tapi as a friends jer la kan bila tulih entri nie rasa mcm flash back plak sume memori i yang 3 or 4 tahun yang lepas..
tapi sume dah tak sama dah mcm 3 or 4 tahun lepas tapi still hepi dgn perubahan yang mendatang dalam hidup i..korg yang baca mesti pelik kan kenapa ssh nk move on 4 tahun nk amik masa ntah la i tak der jawapan pape korg kena la tanya hati i hehehe (sumpah gedik)
k la pape pn thanks yer kepada readers yg dtg jenggah2 blog i nie eh
thanks a lots oke :D

2 comments:

Heidi Shafiq said...

perubahan kearah yg lebih baik tu kan ciri2 org yg berjaya.. :)

cik nur said...

HS: insyallah moga dipermudah kan segala nyer huhuhu