Thursday, March 24, 2011

Cerita pasal hormon tak seimbang

AMARAN:ini cerita pasal perempuan hormon tak seimbang kalo takut berjangkit jgn baca hehehe

salam sume readers
hurm lately nie life aku teruk teruk sangat2 slaloo jaa menangis2 smpi mata aku pun dah =___= bengkak double line..masalah famili ssh aku terangkan ssh aku nak luahkan sbb banyak hati yang aku kena jaga sakit mcm mana pun kena telan dlu slaloo jgak aku cerita masalah dgn encik abon tapi skang dah jarang sbb aku tahu dia pun busy kerja balik kerja penat plak tuh kan kalo boleh aku tak nak dia lagi penat dgn masalah aku
makan pun sekarang aku tak da selera kalo makan ckit jaa pastuh cepat muak tapi aku org ssh so nak membazir makanan tuh bukan aku so aku simpan dah makan balik ha mcm tuh..aku tak tahu bila keadaan akan jadi seperti sediakala tapi masalah nie asyik berulang lama2 aku sendiri pun dah penat sgt2..betul jgak kata org sekali kita buat jahat org ingt smpi mati tapi segala budi yang kita buat berjuta-juta lemon tuh mmg orang tak nampak mcm mana??(berjuta-juta lemon ker??)
yang penting sekarang aku just nak hepi kan diri malas nak fikir banyak biar apa nak jadi yang seterusnya..dan sbg manusia biasa aku dah buat terbaik walaupun dimata org lain aku tak cukup terbaik lagi..so pape pun aku kena la pandai jaga diri tak boleh nak harap orang lain dan dari dlu aku benci benda melibatkan kasih sayang sbb bnda yang melibatkan kasih sayang bagi aku sangat2 rumit huhhhh
tapi kalo tak ada kasih sayang dunia tak aman kan??tak per la pape pun thanks cz reading yaaa
babai

5 comments:

mie said...

takut berjangkit..
xsempat nak baca..
eheheee

Amirrah Zawani said...

sabar yea cik nur.. apa2 pun byk2 lah berdoa kepada Allah :)

~cik tiram~ said...

hehe.cik nur okay tak ni....sabar ye cik nur..:)

Amirrah Zawani said...

cepat2 update =p

weewit blog berwajah baru :)

YOUsoF said...

Betul tu.. tapi jadikan kasih sayang tu 'penyeri' hidup ok.. ;)