Friday, March 18, 2011

In Relationship tapi ada hati dgn lelaki lain mcm mana tuh??

salam sume readers
dah baca tajuk kan??so bnda nie la nur nak cakap bukan apa nur sendiri pernah melalui nya tapi encik abon tak tahu shhuuttt hehehe
oke la bila bercinta korg pernah terminat ker tersuka dekat lelaki lain selain bf nur tak nak cakap pasal suami cz kalo suami nie berat ckit lagi pun nur tak mengalaminyer hehehe..
nur ada la kgak mengalami nyer mamat nama nyer si U nur tak kenal pun si U nama pun tak tahu sapa oke la kat ofis nur ada la malan anugerah so pemenang nyer biasa la ada short video ckit oleh kerana office mate nur tercalon dan dia menang so kena la buat short video dan nak tak nak nur pun kena la berlakon sekali..
mmg shotting habis la hehehe..walaupun i mmg kaku mcm patung jer tapi pengalaman baru best la jgak dan si U nie cameraman kalo ikut dia nie mmg tak der ciri lelaki yang nur tertarik oke sbb dia botak kalo lelaki botak nie tak berapa ckit maybe karisma dia la kot cewaaahh karisma konon hahaha tak la sbb si U nie suka wat nur gelak lawak sambil dia set up brg2 tuh si U nie pun duk borak2 so dari sini terus tersuka eh eh eh boleh plak tersuka kan huhuhu..lagi pun dia nie plak tak der plak mcm miang semacam ker apa tak der rileks jaa..oke la dah berlakon tuh sume kteorg pun gelak2 tapi ada gak dia tanya dah ada yang punya ker waktu time borak2 dan time nur mmg tak cakap ye pun tak pun tak cakap bleh oke nie diri sendiri yang gatal ngaku oke...
pastuh time nie dh nak balik dah wendy pun tanya nk ikut tak sbb dia kena tunjuk jalan dekat produksi budak U tuh la dieorg naik van dan nur boleh terlupa plak yang encik abon nak amik oke dan dan dan boleh terlupa kan..so nur pun ckp ari nie balik bf amik dan senyum..oke turun dekat tempat parking sekali nur ternampak van budak U tuh hurm mesti budak U tahu yang nur dah ada bf wuwuwuw..bila nur jalan lintas jer van budak U dia pun pggl awak berkali-kali dan nur pandang dan dia kata meh la sini nur pun cakap dah lambat nak balik dah babai nur pun lambai dia senyum nur pergi dekat encik abon waktu pkai helmer nur pun tgk la U dan senyum buat kalo terakhir hehe naik moto encik abon tanya sapa tuh amboi komain baik lagi (jelous la tu) tapi nur suka U tuh pun smpi situ jer la tak der la smpi curang kat belakang encik abon ke apa tak berani ler..
tak der smpi rindu2 ker tak der la yang cme nur rasa selesa dgn U dan perasaan tuh lain tak sama dgn kawan2 lelaki lain tapi perasaan tuh sama mcm dgn encik abon tak dalam2 mcm encik abon hehehe(gila gedik ayat mcm nie ) walaupun ada lelaki cuba2 ngorat walaupun hati tgh sakit dgn encik abon rasa nak bla jer mcm tuh taaappiiiii tak berani der nak buat propa jer lebih kan..tapi kan encik abon pernah dicurangi dgn ex dia dlu..ex dia ada lelaki lain dan kantoi dgn encik abon bila encik abon tersempak dgn dieorg tgh dating tapi style encik abon la tak marah depan2 nasib baik la tak pernah jadi dekat i tak kuat oke nak hadapi..
kalo tersukka nur pernah tapi kalo nak lebih2 huish tak la kot sbb org kata kalo curang atau lukakan hati org nie karma makna nyer kita akan dapat balasan tak berani lerr tapi hati dengan perasaan tak boleh nk tipu kan tapi kalo nur tak sanggup nk lukakan hati orang sbb rasa bersalah well rasa bersalah tuh akan menghantui tahu..tapi tak tahu la kalo org lain kan..kalo nur mcm tuh la..
tapi kali tersuka tak per kalo terindu tersayang ha nie kes berat dah la kan pape pun
pendapat korg share la sekali oke ^__^
babai

4 comments:

wanie said...

wani pun skg ni brpegang pd prinsip 'kite buat kat org, satu hari nnt org akan buat kat kite'
hehehe..jgn nakal2 cik nur :P

Amirrah Zawani said...

apa2 pun better kita setia kan.. sekadar suka2 tgk tu takpa la.. hehe :)

PReDicToR said...

kes berat nei....ape2 pn brgantung pada ksetiaan...

ezasunflower said...

saya pun pernah macam tu.. but at the end, my bf still yg the best.. hny dia boleh terima kekurangan kita.. btw, follow u.. pls come visit me: http://ezbungamatahari.blogspot.com/

thanks! @_@