Friday, March 11, 2011

Rasa sedih kan bila orang tersayang pergi :'(

salam sume
tadi kan baca paper skali terbaca pasal kisah tunang meninggal waktu hari pernikahan sedih tau..pastuh terus berfikir kalo jadi dekat sendiri..sanggup ker aku hadapi..mmg aku bahagia dengan encik abon dan aku syukur dipertemukan dgn dia tapi kalo aku diduga mcm nie mcm mana aku nak hadapi nyer ish tak kuat aku rasa..waktu aku baca paper nie pn aku rasa sebak T__T apatah lagi manusia yang tanggung nyer kan...
bila asyik bahagia jer aku terfikir pasnie ada bnda yang duka akan berlaku so aku takut atau maybe aku takut kalo allah amik dia padahal aku sedar aku tak der hak pn nk pertikaikan ketentuan ilahi kan sbg hamba nya kita kena redha..dalam entri ini aku pernah mimpi encik abon so aku jadi fobia ckit la..kalo korg nk baca artikel tuh dekat dekat sini
sorry la kalo aku teremo-emo nie jejaskan mood korg yang membaca eh
thanks cz reading oke
pape pn selamat beronggeng di hari minggu oke
babai


p/s :lately aku ada terima teguran pasal penulisan aku dekat blog tapi sume pn membina jaa..dan thanks sbb slaloo singgah ^___^

6 comments:

Amirrah Zawani said...

mmg sedih.. tak sanggup rasanya jd camtu.. org yg menanggungnya lagi lah merasa kan..

Fuza Marquis said...

heyya,
ni first time I datang sini.
datanglah blog I pulak ehehi

*tak mampu menanggung kalau benda mcm ni jadi

~cik tiram~ said...

smlm tiram bace 5 jam before kawen meninggal excident....sedih....

mis dulces said...

yerp..teramat sedeh....

cik lya said...

mang sedih..nak nak kalau lagi 2-3jam nak nikah..lagi sedih :(

cik nur said...

mirra: hurm tahu tak per cian sgt2

fuza:haaaiii hurm oke nnt nur singgah
hurm btol tuh silap2 boleh jadi tak waras dah hehehe

cik tiram:a'ah sedih sepatut nya hepi nak kawin tapi sebalik nya plak kan

mis dulces :harap2 mintak dijauhkan kan la dari kita

cik iya :tahu tak per seolah kita nk genggam dah tapi terlepas plak