Monday, June 27, 2011

Aku Dah Terkena

salam sume readers :)
pernah tak korg cakap tak bermasud apa2 tapi orang lain ttba terasa benda nie kadang2 terjadi bila kita texting atau update apa2 dekat fb atau twitter la aku bru jer terkena bukan aku nak perbesar hal nie mmg kecil tapi mmg apa yg aku tulih tak bermaksud untuk sindir ker apa2..
mmg serius aku tak bermaksud mcm yg dia sangka dan aku mintak maaf tapi serius aku mmg tak bermaksud untuk sindir atau sakit kan hati org yg berkenaan tuh la pengajaran untuk diri aku sendiri hati2 untuk menulis :) jgn nak main bedal sgt sbb hati manusia lain tak sama dan dieorg punya fikiran pun tak sama
tindakan yang aku ambil hanya expalain dan mintak maaf itu lebih baik dan aku harap benda nie tak berpanjangan la :)
oke la babai
take care sume

6 comments:

~cik tiram~ said...

pernah gak.haha.salu lau camni,tiram terus ckp,
"eh bukan cakap kat kau lah.haha. :D"

Tengku Puteri said...

pernah! emm... may b manusia berkenaan terlalu sensitif dgn perskitaran... heeee

enyheartsdiamond said...

kdg2 status seseorang mungkin hanya kebetulan sama dgn situasi org lain ;)

YOUsoF said...

Tula kekurangan perhubungan di alam maya.. Kadang² benda simple jadi mega, benda OK jadi KO..

Faidhatul Arfah bt Ahmad said...

biasa la tu kdg2 laen yg kite cube smpaikn but laen yg org phm .. hee :)

Pinky Pixie said...

biasela tu dear. kita mlalui bnda yg same. org slah tafsir. xpela, kan tu sume kbetulan. hihi