Thursday, June 16, 2011

saje nak perkenalkan anak ikan i

salam sume readers
saje nak perkenal kan anak ikan i tempah i cium2 peluk tapi kalo dia menangis pergi sana jauh2 hehehe boleh ..razin arifin yaa cakap pelat2 ckit ..selama dia jadi anak ikan just bg upah susu jer hehehe senang kan kos pun tak mahal hahah (sengal)

saje nak perkenal kan watak baru dalam blog nie hehe
nama :razin arifin
umur:1 tahun lebih
makanan kegemaran:susu jer
status : anak ikan cik nur hehehehe

ciri2 yang buat dia jadi anak ikan muka mcm baby girl oke comel sangat..
tgk gambar dekat bawah bie geram2 sbb comel sangat ish rasa nak gigit jaa pipi hehehe

skang konfius anak ikan ker penguin nie hehehe


tak sabar nak jumpa nak cium puas2 hehehe siap la nnt hehehe tak lagi bila kena peluk hehehe
oke la babai take care sume :P

1 comment:

YOUsoF said...

Hehhe COMEL habis.. Mudah kan bagi diorang upah susu diam terus. ;)

Biasa kalau anak buah balik memang akan hilang sekejap semua masalah dalam kepala..