Monday, July 18, 2011

Ntah apa la perangai budak dekat bawah nie (-__-")

salam sume readers :)
hurm masalah famili masih lagi ada tapi alhamdulilah dah beransur la kot dan manusia yang banyak support adalah manusia yang dekat bawah nie (^___^)
thanks ye awak cz memahami saya dan banyak membantu sangat2..thanks jgak sbb paham dengan perangai saya..act sejak ada probs kteorg dah lama tak keluar dating :(
sbb aku pun busy dengan keluarga dengan kerja dekat rumah nak kena tolong so mmg tak boleh nak msj sangat la tapi dia ada jgak mcm buat ayat sedih cakap i mcm tak perdulikan dia dah tak sayang dia la bukan mcm tuh aku harap dia paham sangat lepas explain baru la dia paham..

dan bila malam nak tido start teringat la apa la kalo menangis pun cll dia kalo tak boleh tido pun text dia ..tak kira kol brape pagi dia tetap akan rep dan jawab cll untuk tenangkan aku ntah la apa yang dia buat dekat aku ni harga nya mmg tak boleh nak di bayar dengan duit kan sbb dia always be my side alhamdulilah aku di pertemukan dengan dia >___<

anyway yang penting kteorg dah plan nak pergi bercuti berdua jer tau hehehe tapi balik hari jer la tak manis la nak keluar jauh2 pastuh tido hotel walaupun asing2 sbb kita tak buat tapi kalau ada mulut puaka nnt buat fitnah plak kang telinga aku merah dengar hati pun sakit jgak huhh..

yang penting aku tak sabar boleh spent time dengan orang yang tersayang hehehe dan boleh rileks kan kepala otak yang berserabut nie dekat tapi pantai..pape pun buat masa nie sume nyer berjalan dengan lancar yang penting aku kena kuat untuk mengharungi kehidupan yang mendatang insyallah..

thanks cz reading dan singgah dekat blog nur eh
babai :)

4 comments:

~cik tiram~ said...

alolo sweetnye korang...^^

zOeY zAu YaH said...

sweet..tp ada gak lelaki yg x hargai bila kita selalu ambil berat..selalu contatc..mcm awk nih bgus lah..dia syg lah tu =)

cik nur said...

cik tiram :heheh kteorg kalo berperang heheh sweet jgak smpi pecah hp tuh jerit2 hahahaha

cik nur said...

zoey zau yah : hurm tuh la kalo dulu nur ada la jgak kejap2 kang cll dia smpi dia naik rimas hehehe tapi skang terbalik plak hehehe :)