Tuesday, July 26, 2011

Perut comel kita dah pandai dah ;P

salam sume readers
mcm mana hari korg ada oke ker??
act harini baru masuk kerja semlam cuti2 hehehe masuk2 kerja jer dapat email dari bos suruh siapkan PMS hurm nie pun baru jer siapkan tinggal nak touch up ckit2 jer..petang plak ada focus group so mcm busy cikit la tapi aku suka busy2 dengan kerja nie dari tak der benda nak buat kan..tapi yang tak best tuh perut comel aku nie dah pandai nak gastrik plak??

semalam time nak berjimba2 dengan encik abon dia sakit plak mmg lately nie nur makan mcm tak teratur tapi tak der la lambat sgt..sakit mcm nak gila tau tak semalam smpi dada pun sakit sedih jaa T___T dulu perut yg comel bulat nie tak reti plak nak gastrik2 nie oke jer kalo tak makan satu hari pun kan tapi tak tahu la adakah faktor umur yg makin kertu nie hehehehe*pitam aku*

kalo banyak benda part yang aku tak suka bila sakit sbb aku suka melayan sakit punya org tau konon2 aku cedera parah *pitam* tapi sebernanyer kalo betol2 sakit aku meraung la kalo tak tak der la mengada-ngada sangat tak caye tanya adik2 aku la aku nie kan kakak yang tabah konon ler hehehe

oke la sebernanyer aku nak janji nie dekat sendiri nak jaga kesihatan nak diet sikit badan nie makin sihat la tak best plak rasa nyer ..so yang penting aku nak peri klinik jap nak amik ubat sikit..pape pun korg pun jaga kesihatan yer kalo dah sakit plak nnt..
oke la babai tak care sume and salam


5 comments:

zOeY zAu YaH said...

jgn biar jd gastrik teruk cam saya.sakit n hidup pun ssh sbb pert meragam dia akn kacau dada lah,angin lah,apa lah..ssh woo,,jaga kesihatan tau.x mo thn lapar ok?

PinKy MoMMa said...

jom diet sama sama jom dik :)
huhu nak puasa ni elok benar la ni ngehh~

cik nur said...

zoey zau yah :hurm tuh nur dah jadi mcm tuh pun..hurm tuh la taubat dahnak kena jaga waktu makan ler pasnie hehehe

cik nur said...

pinky momms :hehehe betol2 tuh sis ayuh la kita :P

PinKy MoMMa said...

semangatttt..tapi diet mmg kena smangat yg kuat huhu..godaan besar dik ;p