Thursday, July 28, 2011

Awal Main Bola Kita Jadi Pom Pom Girl Awak hehehe

salam sume readers heheh
baca tajuk jer dah geli2 kan saje jer nak gedik2 cikit hehehe
oke la ahad lepas aku teman encik abon main bola kira nie perlawanan antara pos2 dekat malaysia eh bukan malaysia tapi KL jer..aku sebernanyer agak malas nak ikut ye ateh dia menedang bola ateh aku bosan kan diri melangut jaa tapi kan encik abon dah dah keluar ayat sentap dia yang berbunyi hurm arituh waktu futsal awak tak pergi pun org lain sume bawak gf saya jer tak der dan aku malas nak cakap banyak oke fine!!!
comel kan dia buat aku rasa serba salah kan :p yang paling best tuh bila aku pergi dia sorg jer yang bawak gf org lain tak bawak gf sabar jer la aku duk terlangut sorg2 tgk dia main bola rasa mcm nak smackdown jer bf sendiri huhh..yang kelakar tuh sibuk suruh aku jadi pom pom girl waklu hahaha aku jadi pom pom girl dia dalam hati jer la tak koser aku nak nak jerit2 kat situ
ehem2 masa nie team lain tgh lawan..aku kadang2 suka usik encik abon heheh..
sebelum smpi dekat padang dia pakai seluar jeans ttba bila dah smpi padang dia bukak seluar pendek aku tahu dia pakai seluar pendek tapi rasa mcm kelakar pun ada..start la aku usik dia mcm nie

Cik Nur gedik :awak peha awak nie dengan tiang saya tak dapat bezakan la(sambil gelak
Encik Abon:kurang hajar (sambil sekeh2 kepala aku)
Cik Nur gedik : oke fine !!! aku nak sekeh balik tak samapai plak sbb dia tinggi *bengang*
ha nie eksyen jaa nie bayangkan start dari kol 7 lebih aku keluar dengan dia tgk dia main bola terlangak aku sorg2 sabar jer la nasib baik la sayang kalo tak baik aku duk rumah baring2 sambil makan keropok tgk tv kan hehehe aku rasa lepas hampir sebulan kteorg tak dating so bila dah jumpa tuh penat pun tak per la kan kata bercinta kentut pun wangi kann tapi kentut encik abon mmg busuk hehehehe sme la dengan kentut kita pun hahaha :)

hurm menang ker team encik abon nie??jawapan nyer kalah tapi kalah bukan apa kalah game tapi kalah coin dah lawan seri kasi panelti pun seri last amik coin baling kira dieorg nie tak ada luck hari tuh coin tuh tak memihak kepada team encik abon..pape aku ttp enjoy hari tuh sbb dapat spent time dengan encik abon dan aku rasa best plak lepak dengan kawan2 encik abon nie sbb dieorg happening jaa

9 comments:

PinKy MoMMa said...

huhu smangat tu penting dik..kalah menang belakang cite ngehhh :)

zOeY zAu YaH said...

pompom girls pemberi semangat..dn CINTA? haha

cik nur said...

pinky momma :hehehe betol tuh kak mcm kita punya harimau melaya semalam kan :)

cik nur said...

zoey zau yah : ha pemberi semangat dan cinta *pitam* huhuhuhu

cik nur said...

zoey zau yah : ha pemberi semangat dan cinta *pitam* huhuhuhu

FarhanahAdzlan said...

asalkan puas bermain walaupun kalah..haha..=)

aishah said...

pom pom girl chumel...:)

Heidi Shafiq said...

pompom girl ade menari x kat tepi padang? :P

zOeY zAu YaH said...

betul lah kan? haha