Saturday, September 5, 2015

Business Part Time

Assalamualaikum korang
Happy weekend tau2 ok harinie nak strory pasal business kecil-kecilan kitaorang suami isteri..







so dari name card nih korang dah boleh nampak popcorn yup nih partime busniess kitaorang ..kitaorang amik tempahan dalam bentuk doorgift dan juga live station..so slaloo nya untuk live station dekat majlis wedding  di mana kita orang akan masak popcorn secara panas2 dekat majlis perkahwinan korang ..korang boleh request nak popcorn yang berperisa ataupun original
antara perisa yang kita orang ada pandan,strawberi,durian and choclate  ataupun nak campur pun boleh..pakej macam nih slaloo nya kita orang amik RM350 unlimited dekat majlis korang dari pukul 12 tengahri  hingga 4 petang berbaloi kan





 

so nih antara kitaorang punya doorgift la..slaloo nya untuk doorgift kita orang akan cas ikut design yang custemor nak slaloo nya doorgift untuk majlis hari jadi,aqiqah,khatam al-quran,cukur jambul sebab kadang2 custemor nak kelainan untuk majlis dieorang..
                                                                         




so ini antara dari feddback dari custemor kitaorang paling puas hati kalo custemor suka dengan hasil kerja kita ..rasa mcm penat lelah berbaloi tau :)







               

last sekali gambar bos popcorn kitaorang hahaha...gambar time project rumah terbuka TM alhamdulilah bersyukur sangat rezeki yang allah bagi..sebernanya kitaorang baru lagi banyak lagi improve business kitaorang nak buat dari segi service dan sebagainya...kadang2 ada orang cakap best kerkerja suami ister...  kita orang nih.best ker kerja suami isteri nih hahahah jangan di tanya sbb  kalo tak masuk perang mmg tak sah hahaha..tapi perang macam mana pun aku suka wat kerja dengan mamat nih hahaha dah kata suami kau..


so kalo korang berminat nak gunakan service kita orang  sila hubungi cik nur 018-227 3835 dan firman 017-307 1131..kalo nak rasa popcorn kita orang ada berniaga dekat pasar malam untuk hari rabu dekat kerdas 1 gombak and khamis dekat pasar malam jalan kuching kalo korang duduk area tuh meh la datang singgah ye :)



1 comment:

jasmarina jasni said...

idea menarik utk next event :-)
tq share