Wednesday, September 9, 2015

Wedding Zulyda



Assalam korang ok harinie nk update blog secara pukal hihihi..banyak citer ko..
Hari ahad pergi wedding kawan sekolah menengah pepagi dah bangun bersiap lawa2 nk berjimba kata ko :)



nah berlanjer sekeping selfie  lepas nanti korang tgk la pic lpas nih lipstick ntah kemana hahah baju pn dh comot..



ok pepagi bangun  terus suruh En Abon (Husband) hantar  dekat san peng umah umi duduk memekak kat umah borak2 dengan umi nyakat adik2 kjap pastuh terus si shuhada ajak nk pergi dah ngah trun nk pergi ttba ada kete hon   kete gila mana hon aku nih skali si shu aku duk ingt dia kat parking rupa nya dia ingt nk jalan pick up aku so dah naik kete berdesup pergi amik ecah dengan anak2 dia..sambil tggu ecah selfie seketul hahahah


 

korang jangan tanya kenapa aku tak bawak En Abon kang tak sempat bontot aku panas yunk jom balik lagi pn ingt senang ke dapat keluar dgan kengkawan kau nk bergelak sampi tak ingt dunia  nk ingt bnda2 yang lama dah jarang benor aku nak berkumpul sekali ini pn tak cukup corum hei si kiah tak ada ramai la yang takada ..tapi dalam tak cukup tuh kecoh tak ingt jugak..
 

sebernanya selfie banyak gila gambar lalu tak lalu jer nk upload eh..aku takut korang yang tak lalu sambil makan sambil selfie smpi tggu time dieorg pggl tangkap gmbr dengan pengantin
 

kang borak2 makan pastuh selfie duk ulang2 itu je la sambil tuh cuci mata jugak kau hihihi..wedding si zulyda meriah keluarga sporting nk menari hindustan..lpastuh ada side dish ais cream, gula kapas dan canddy buffet ya allah kenyang sangat..

 


 so last sekali pic dengan pengantin cantik ke tidak hehehe..lawa si zulyda nih siap dua kali tukar baju penat oi kena tukar2 baju bagai nih sebernanya alahamdulilah kenyang pn kenyang blk dengan hati gembira la kan..to zulyda selmat pengantin  baru aku doakan moga cepat2 dapat baby and bahagia hingga jannah ameen..

2 comments:

jasmarina jasni said...

tulah.. sekali sekala kena jugak kuar dengan kawan2 kan

cik nur said...

yup lagi pun bukan slaloo hihihi :)