Thursday, September 10, 2015

Makan-makan Hari Isnin dekat Ofis


Asslamulaikum korang ya allah cerita makan2 kat ofis hari isnin menu debommm sangat tau
alhamdulilah sangat rezeki ttba En Isa kata nak berlanjer  haaa makan smpi tghhari  perut sengkak sangat kau ingt ngandung je sengkak aku pn sengkak makan banyak hahaha


\\
nah nih sebelum makan muka pepagi datang tgk mknanan semua dah terhidang harus lap2 air liur kau hehehe skali En Isa meh makan saya tak ada nk ucap apa2 terus makan je la nah amik semua serbu makan sambil amik gambar seketul dua hehehe zappp terus makan diulangi ke tghhari tau..sbb makanan banyak sesangat hihihi










Antara menu capati ,nasilemak dengan lauk sambal sotong ya allah bila taip trus lap2 air liur tau hahah sambal bilis sambal kosong surppp dap nya la...kuih dengan dessert lagi  mmg la makan je la kerja nya and paling da bomb sambal love love love..

ok la korang dadadadad jumpa dekat next entry :)



2 comments:

jasmarina jasni said...

mak bestnyer.. nasi lemak sambal sotong.. feveret!

cik nur said...

alhamdulilah rezeki sama sambal sotong pn fav nur lagi2 sontong kembang nyum nyum