Tuesday, August 9, 2011

Alahamdulilah Rezeki Di Bulan Ramadhan

salam sume readers
alhamdulilah sangat bulan ramadhan pada tahun nie kira tahun rezeki untuk nur bila permanent dekat tempat kerja sekrang ye walaupun contract or permanent tak der beza dari segi gaji dan bonus tapi bila dah permanent nie rasa lebih secure la skit boleh la kawin dah pasnie heheh mmg boleh pun boleh bla hahahaha
dan di bulan ramadhan nie la nur dapat BE yang pertama oke la untuk blog yang suam2 kuku mcm blog nur nie kan kira bersyukur la jgak alahamdulilah moga mencurah2 la BE dekat blog aku nie hehehe(ada hati tuh)

walaupun tahun nie mmg tahun yang agak perit untuk nur tapi alhamdulilah allah turunkan nur dengan hikmah2 yang lain nur bersyukur sangat2 :)



ha mcm mana wishlist bulan puasa heheh kalo nur tiap2 tahun benda yang sama jer la nak turun kan berat badan sebernanyer kan bukan la nak kurus tapi cume nak kurangkan jer..nak berat waktu zaman sekola dulu boleh??heheh tak per la perlahan-lahan kayuh encik abon beru jer tegur semalam awk nie nampak mcm dah kurus sikit ceh ceh ceh terus aku semangat nak kurus

tapi semlam makan tambah jgak mcm mana hehe yang penting aku elakan daripada makan smpi perut ketat tak sanggup jaa..pape pun usaha harus la diteruskan chaiyok2 hehehe dan yang paling penting jgn lupa topup ibadah nie la antara yang nak buat bulan puasa nie :)

pape pun harap ramadhan kali nie pun bermakna untuk korg mcm mana ia bermakna untuk nur jgak :)

pape babai selamat berbuka puasa yaa tapi petang nnt la eh
:)

7 comments:

PinKy MoMMa said...

rezeki..tahniah dik :)
eh tapi tajuk tertypo hehehe..ce edit balik hiks..

hyz said...

tahniah...

zOeY zAu YaH said...

tahniah2 =)

Pinky Pixie said...

tahniah! wah, rezeki betul. jeles ni. hehe..

wanie said...

Alhamdulillah. kisah pahit yg lalu Allah hadiahkan rezeki untuk cik nur :)

cik nur said...

pinky momma:tuh la excited punya pasal yaa
hyz:hehehehethanks yaa
zoeyzay yau:thanks my dear :)
pinky pixie :nie rezeki nur rezeki u lain plak heheh
wanie:thanks yaa wanie*terharu*

Amirrah Zawani said...

tahniah... rezeki.. :)