Tuesday, August 16, 2011

Berbuka Puasa dengan Encik abon

salam sume readers mcm mana puasa korg yang ke 17
baju raya dah beli ker??
dalam puasa tahun nie la first time berbuka puasa dengan dia walaupun skang dia tak berniaga dan hari2 jumpa tapi dia amik nur dekat ofis dan hantar smpi umah jer..sbb skang nak amik pendekatan jarang keluar dating save duit untuk kawin hehehehe boleh??

puan blog nie..tudung serabai abaikan yaaa
ini kekasih h__ti(isi tempat kosong sendiri heeee)


tgk la umi slaloo pesan org tamak slaloo rugi pergi ker baazar sume pun nak itu nak ini nak
kesudahan nyer bawak balik la..itupun encik abon bising sbb nasi goreng ayam amik nasi separuh sbb harga sama jaa dengan nasi penuh..hurm kena la bebel dengan aku kan..nnt sapa nak habis kan awak ker??mesti la tak kan kuih dah banyak nie kalo amik nasi penuh mmg confrim la tak habis sedangkan kuih pun tak habis nie haaa kan..
dia pun tak makan nasi hanya makan murtabak,roti john dengan beberapa keping kuih yang aku paksa dia makan smpi habis hehehehe
pape pun bila aku bawak balik lebihan kuih tuh licin adik2 dengan umi makan kata nyer sedap :P

hurm rasa nyer next year akan lagi la aku jarang keluar berdating-datingan tak per la bersusah dulu bersenang-senang kemudian bila dah halal nnt lagi best nak dating2 pun hehehe
tak per la encik abon sama2 kita usaha yaa :)
pape pun readers doakan kami heeee
babai and take cara

6 comments:

Baju Kurung Budak said...

Salam.
siok kan dapat berbuka puasa dengan yang tersayang?

wanie said...

ololo hehe betul2. kena jimat2 duit sikit cik nur. syok lah bila ada misi kite semangat nk kumpul duit

[[nuraficha]] said...

sweet! semoga bekekalan ye ^.^

zOeY zAu YaH said...

byknya cik nur hehe

YOUsoF said...

Semoga kalian berjaya ke jinjang pelamin.. ;)




Seronok dapat bebuka dengan buah hati.. kan.

cik nur said...

baju kurung budak :yg tersayang termasuk la famili dengan kengkawan jgak :)
wanie :heeee tuh la pasal heheeh
nur aficha :insyallah yaa
zoey zau yah :tuh ka kekdah nyer padahal tak habis pun heee
ucop:thanks yaa ucop insyallah dengan izin nya :)