Friday, August 19, 2011

Orang kita sayang nak balik esok so kita hepi la :)

salam sume readers
mcm mana life oke tak puasa2 nie??
act hari nie mcm hepi tapi ada la risau sikit kan sok tikah nak balik dah hepi dapat jumpa dia :)
nur ingt nak belikan dia hadiah tapi tak tahu nak bagi apa lagi..
korg readers ada idea tak??
kterog nie kalo duk satu umah mmg slaloo bergaduh tapi aku rasa sejak kejadian tuh alhamdulilah aku rasa sayang sangat dekat dia..bila dia pergi seminggu jugak aku tak boleh nak tido asyik duk risau kan dan fikir pasal dia jer ..nnt dia balik umi pun nak buat makan2 sikit dengan kawan2 dia..
well benda yang nak buat bila dia balik ialah aku just nak buat dia hepi jer la yang mana aku mampu aku kalo boleh taknak dia sedih lagi..
ini adalah takdir kehidupan dia dan kami sekeluarga so aku dia redha ketentuan ilahi ya allah..

angah akak harap hidup angah kembali bahagia dan bersinar mcm dulu..moga allah permudah kan segalanye yaa
i always miss u :)
thanks cz reading and singgah dekat blog humble nur nie yaa

2 comments:

PinKy MoMMa said...

bestnyer..nak jadi adik angkat hehehe..ada org sayang :)
tapi faktor umur tak lepas ;p

zOeY zAu YaH said...

eh kenapa dgn dia? beli shawl ke apa2 yg blh guna tuk raya nih =)