Sunday, August 7, 2011

Spent Some Time Lepaking hehehe

salam sume readers kadang2 kan benda yang best pasal berpuasa bila dapat lepak dan berbuka puasa dengan BFF tau act nie pun tak lengkap bila kak marlina tak dapat join huhuhu tapi pape pun ttp havoc oke heheh..act hepi la dapat lepak dgn dieorg sbb kadang2 kteorg satu store pun ssh nak sembang dari hati ke hati cewahhh hahaha
nie kak mien best friends yang always be my side :) dan aktiviti kteorg ialah dari sampai gelak ketawa sambil cuci mata tgk mamat hensem heheh(mentang2encik abon tak ada hehe) lepak la dekat food court sogo yang part paling habis bila time shopping dekat jalan TAR ..

yang paling best bila berkongsi..kongsi pasal cara design tudung yang baru cari2 baju kurung yang mana cantik..gelak tak hingat dunia cerita pasal gosip2 mcd yang tak habis2 hahaha
have fun yang tak boleh lupa air tembikai gelas besar mmg puas hehehe..pape pun dari kol 5.30 smpi kol 11 baru kteorg nur smpi umah heheheh punya la lama kteorg berjalan hehehe yang penting seronok huhuhuhu..

yang penting enjoy gila this moment kteorg semalam..bukan slaloo dapat lepak2 ramai sbb kadang cuti tak sama kan heheh sekarang angin berbuka pusa dekat luar dah sampai hehe..korg dah berbuka dengan yang tersayang ??
pape pun hepi weekend yaa

p/s :sebernanyer belum lagi berbuka dengan encik abon hehehe

7 comments:

zOeY zAu YaH said...

bestnye berbuka dgn kwn2 kan..

Heidi Shafiq said...

hi purple.. :P

cik nur said...

Zoey zay yah :hurm tuh la kalo hari biasa tuh belum tentu dapat jumpa and lepak2 tau :)

cik nur said...

HS:hai HS :)

zOeY zAu YaH said...

rahmat bln puasa tu =)

enyheartsdiamond said...

setakat ni tak pernah berbuka dgn kawan2 lagi, nanti lah! <3

cik nur said...

zoey zau yah :hurm tuh la kan

any :tak per puasa ada lagi 2 minggu still ada masa hehehe