Friday, September 11, 2015

First Time Makan Sushi King kau

Assalamulaikum korangggg :)

ya allah serius la entry nih mmg nak bgtau firsttime makan dekat sini..sbb sku nih dengar sushi je dlam fikiran mesti la makanan mentah fikir kan ajar nak muntah tau kembang tekak dah aku nih mmg dasar orang kg hahahah..balik jer kerja zappp terus aku keluar dengan wendy officemate pergi 2 kedai fav Mr Diy dengan Daiso wendy cari barang yang aku nih tak cari barang pn ttba habis RM 50 tau dua2 nih mmg kedai mcm berhantu tau ttba jer habis hahaha...

ttba wendy kata jom gi dinner  aku pn kata i tak makan sbb kenyang la dari office tadi ada makan banyak gila pastuh dia kata i rasa nak makan sushi pergi la so first masuk skali biasa la jakun sangat sbb firstime tak kerana wendy mmg tak ada la masuk sini..tgk la sushi berjalan dia kata dia pun kureng sushi tak semua la dia lagi suka oder yang set ..so nih la tmpt kteorang kemas aku suka wlaupun mcm sempit sikit..

oleh kerana aku makan tempura cenggini wat kudap2 dappp sbb pernah rasa time open house office arituh dengan green tea wendy pulak amik set nasi tak ada la kteorang makan bnda mentah2 tuh..tapi ok la dah ada pengalaman ateh aku ingt yang sushi makan bnda yang mentah jer sbb tuh yang tak pernah teringin nak masuk rupa nya ada banyak jugak la pilihann lain kannn..


so nih la wendy sambil ngah makan duk borak2 ..wendy nih lain2 dept tapi seronok kawan dengan dia dlu lpas balik kerja jer lepak dengan dia  time bujang la dah kawin nih jarang dah kann ye la monyok pulak laki aku tuhkan hehehe

ok la lpasnih boleh datang lagi la hehehe tak ada la ingt kan sushi nih makanan mentah sokmo hahah ada jugak la set yang lain  boleh tahan sedap hihihi..bubbye  tau2

2 comments:

LZ - The Blog Owner said...

AsSalam Cik Nur,

Macam mana sedap tak makan di Sushi King?
Saya suka order set Salmon Grill, yummy ;-)

cik nur said...

not bad sedap jugak ateh kat sini ingt yang mentah2 jer hahaha :)